Szijjártó Péter tovább futsalozik Dunakeszin

Szijjártó Péter, futsal
Szijjártó Péter és Dzsudzsák Balázs futsaledzésen a dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumban
Vágólapra másolva!
Ismét igazolt futsaljátékos lett Szijjártó Péter. A külügyminiszter-helyettes aláírta szerződését a Rába-ETO II-Dunakeszi Kinizsi csapatához. A gárda a Dunakeszi Kinizsi – Szijjartó Péter korábbi csapata – és a Rába-ETO egyesüléséből jött létre.
Vágólapra másolva!

"Megtiszteltetés számomra, hogy az ország legnagyobb futsalszervezetének kötelékéhez fogok tartozni, ahol az ország két legjobb klubedzője irányítja a szakmai munkát. Ugyanakkor azt is tudom, hogy a munkám miatt az eddigieknél jóval kevesebb időm lesz a futsalra" – mondta az Origónak a fideszes politikus.

A megállapodás értelmében a külügyminiszter-helyettes a munkájából adódó elfoglaltságai miatt korlátozott időben, de a győri klub NB II-es csapatának játékosa lesz, amely hazai mérkőzéseit Dunakeszin játssza, és itt lép pályára Szijjártó Péter.

A politikus az elmúlt három szezonban 89 bajnoki és kupamérkőzésen lépett pályára a Dunakeszi Kinizsi színeiben, és 63 gólt szerzett.

Két évvel ezelőtt a felújított dunakeszi sportcsarnok megnyitóját egy azeri klub ellen tervezték, de a meccset "politikai provokációtól" tartva lemondták. Erről akkor az Origo is beszámolt.

Szijjártó Péter futsaledzésen a dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumban Forrás: Origo