Tragédia a pályán – vadászpilóta volt a focista

Vágólapra másolva!
Nyugdíjazása előtt vadászpilótaként szolgált az az 57 éves batéi focista, aki mérkőzés közben esett össze, és halt meg vasárnap – mondta az Origónak Tombor János, a Baté SE elnöke. 
Vágólapra másolva!

Nehéz szavakat találni, érthetetlen ez a tragédia – mondta a Baté SE elnöke a csapat játékosának haláláról. Tombor János szerint Bodor Jenő kiváló ember és nagyszerű játékos is volt.

A nyugdíjas évei előtt vadászpilótaként dolgozó sportember a pályán állandóan mozgott, sosem lazsált, lelkes tagja volt a labdarúgócsapatnak. Ha éppen cserejátékosként ült a kispadon, akkor is csak a feladatra koncentrált, alig várta, hogy pályára léphessen – tette hozzá a sportvezető.

Az Inke-Baté somogy megyei negyedosztályú bajnokin az első félidőben a hazaiak készülődtek egy szabadrúgáshoz, amikor a vendégek játékosa összeesett a pályán.

A focista segítségére siető partjelző, Mohai József azonnal megkezdte az újraélesztést, de sem ő, sem a kiérkező mentők nem tudtak már segíteni rajta. Negyven percig próbálták megmenteni az életét. Bodor Jenő 57 éves volt.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a sportember halálát, még tartanak a vizsgálatok.