Suchman nem emlékszik arra, hogy szétverte-e a szoci kampánypultot

Suchmann Tamás
Vágólapra másolva!
Saját Somogy megyei párttársa tett büntető feljelentést Suchman Tamás ellen, miután a politikus a múlt pénteken megrongálta a párt kitelepülős pultját, és fizikailag megfenyegette az aláírásokat gyűjtő szocialistákat.
Vágólapra másolva!

Suchman az Origónak a történtekről elmondta, hogy nem emlékszik, mi történt múlt hét pénteken, bár minden nap sétál a városban, de nem találkozott szocialista párti aktivistákkal. A feljelentés kapcsán kijelentette, hogy a rendőrség egyelőre nem kereste, és nem is tud róla, hogy bárki is eljárást kezdeményezett volna vele szemben.

Hajrán Dávid, az MSZP Somogy megyei listájának harmadik helyezettje az Origónak elmondta, hogy múlt pénteken a marcali piacon gyűjtöttek támogató aláírásokat, amikor Suchman rátámadt. Elmondása szerint az aláírásgyűjtő pult nem törött össze, hanem a felső része szakadt le, ami miatt az egész szerkezet megrongálódott. Suchman feleségének a közbelépésén múlott, hogy nem lett nagyobb baj – tette hozzá.

Hajrán írásban tett kedden büntetőfeljelentést, ráadásul a rendőrségen is úgy fogadták már, hogy tudtak a piacon történt eseményekről. A politikus külön kiemelte, hogy a marcali MSZP-szervezetben nincsenek ellentétek, személy szerint neki sincsen baja Sucmannal, aki vélhetően nem nyugodott bele, hogy nem ő vezeti már a helyi szocialistákat.