Pofozkodás volt egy fideszes választási fórumon Miskolcon

Vágólapra másolva!
Pofozkodásba torkollott egy választási fórum Miskolc Martin-kertvárosi részében még csütörtök este. Az ügyről mást mond a Fidesz, és mást a Jobbik. Utóbbiak egyik aktivistája keveredett balhéba a Fidesz-KDNP fórumán.
Vágólapra másolva!

Atrocitás történt Miskolc Martin-kertvárosi részében csütörtök este egy lakossági-választási fórumon. A történtekről mást mond a Fidesz és a Jobbik.

Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje szerint a Fidesz csütörtöki martin-kertvárosi fórumán egy fideszes aktivista megtámadta Tardi Bélát, az Érpataki Modell jogsegélyszolgálatának vezetőjét. Szerinte csak azért, mert feltett egy kérdést, hogy hova tűnt „a trafikbotrányról elhíresült Takács Gábor. "Erre a kérdésre lehetett volna azt is válaszolni, hogy nem mer az emberek szemébe nézni, ehelyett azonban

– írta. A jobbikos jelölt szerint értesítették a rendőrséget.

Soós Attila, a miskolci képviselő-testületben többségben lévő Fidesz-KDNP frakciójának szóvivője viszont azt közölte az esetről, hogy "példátlan jobbikos fizikai erőszak" történt. "Emberi mivoltából vetkőzött ki a Jobbik politikusa, ráadásul pont egy női képviselőjelölt lakossági fórumán" - írta. Szerinte Tardi Béla a fórum vége felé jelent meg, és „ízléstelen beszólásaival, ordítozásával csinált botrányt, majd az őt, a helyiségből

Az incidensnek, a Fidesz-KDNP-s képviselőjelölt, Szécsényi Mariann vetett véget azzal, hogy rendőri segítséget kért.

Soós Attila azt követeli, hogy a Jobbik polgármesterjelöltje, Jakab Péter, kérjen bocsánatot az incidensért Szécsényi Marianntól és a választási fórum minden résztvevőjétől.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság garázdaság vétsége gyanúja miatt indított eljárást, információkat szereznek, illetve tanúkat hallgatnak ki.