Bokros Lajos Pécsett és Cegléden kampányol

Bokros Lajos, Pécs
Bokros Lajos, budapesti főpolgármester-jelölt október 1-jén Pécsett kampányolt.
Vágólapra másolva!
Vidéken kampányol Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom főpolgármester-jelöltje, miközben Budapesten korábbi felmérések szerint jelentős előnnyel vezet Tarlós István.
Vágólapra másolva!

Információink szerint Bokros Lajos a jövő héten hétfőn Cegléden tart majd előadást, miközben a fővárosi kampány éppen a hajrába fog érkezni. A Modern Magyarország Mozgalom főpolgármester-jelöltje, akit az Együtt, a DK és a fővárosi MSZP is támogat szerdán Pécsett kampányolt, ahol Páva Zsolt hivatalban lévő polgármesterrel is találkozott. A Baranya megyei jogú városban egyébként van a Momának polgármester-jelöltje, míg Cegléden csupán egyetlen önkormányzati körzetben indul Momás jelölt.

Bokros Lajos, budapesti főpolgármester-jelölt október 1-jén Pécsett kampányolt. Forrás: Modern Maygarország Mozgalom Facebook oldala

Bokros Lajos korábban az Origónak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy bízik a győzelemben. A Horn-kormány egykori pénzügyminisztere, aki 19 évvel ezelőtti stabilizációs csomagjáról híresült el, arról is beszélt, hogy egy szélesebb baloldali összefogásnak lenne a kovásza, de miniszterelnöki ambícióiról még korai lenne bármit mondani.

Szeptember 29-én Bokros Lajos javára visszalépett Falus Ferenc és Magyar György. A MoMa jelöltje ki is hívta tévévitára Tarlós Istvánt. Az MSZP-t kész helyzet elé állították, a párt országos elnöksége nem sorakozott föl a politikus mög, míg a budapesti szervezet igen. Bokros mögül a Párbeszéd Magyarországért is kihátrált.