Kövér László szerint a Fidesz legyőzhetetlen

Kövér László
Recski Emlekpark emlékszobor avatás az országgyülés elnöke, Kövér László és volt miniszterelnök, Boros Péter részvételével Recsken 2014. szeptember 20-án
Vágólapra másolva!
Kövér László szerint a Fidesz nemcsak minőségben a legerősebb politikai közössége az országnak, hanem számszerű erőben is.
Vágólapra másolva!

Az Országgyűlés elnöke Nyíregyházán kijelentette: senki sem győzheti le a Fideszt, „csak saját magunk restsége, óvatlansága és felelőtlensége, amit többet nem követhetünk el”.

Van még elvégzetlen munka - hangsúlyozta a házelnök, emlékeztetve arra, hogy 2010-ben az ország egy része, illetve emberek millióinak egzisztenciális helyzete a csőd szélén volt.

Kövér László: Van még elvégzetlen munka Forrás: Szabó Gábor

Kövér László szerint az elmúlt négy évben nagy munkát végzett el a kormány, ezek közül kiemelkedett például a bankok elszámoltatása és a rezsidíjak mérséklése.

2002 előtt majdnem teljes volt a foglalkoztatás

A munkahelyteremtés fontosságáról szólva elmondta, 2002 előtt öt százalék körüli munkanélküliséggel az akkori Fidesz-kormány közel járt ahhoz, hogy elmondhassa, megvalósult a teljes foglalkoztatás. Aztán ebből lett egy újabb munkanélküliségi rekord 2006 és 2010 között - tette hozzá.

Külföldön is láthatják az eredményeket

Az a gazdaságpolitika, amelyet annyian gáncsoltak, szidalmaztak külföldön és belföldön egyaránt, most már úgy tűnik, meghozta a maga eredményeit - utalt a második negyedévi, 3,9 százalékos növekedési adatra Kövér László. Huszonkét éve nem volt ennyi embernek munkája, mint most négy és fél év erőfeszítéseinek köszönhetően – mondta.