Budapesti közgyűlés, mandátumok

Vágólapra másolva!
Tovább tudunk menni azon az úton, amelyet elkezdtünk, minden akadály ellenére - mondta Tarlós István, a Fidesz-KDNP újraválasztott főpolgármestere vasárnap este a kormánypártok eredményváróján, a budapesti Bálnánál.  
Vágólapra másolva!

A főpolgármester rövid beszédében azt ígérte, hogy a problémák megoldására helyezi majd a jövőben is hangsúlyt. "Nem lesz könnyű a munka, de mindig ott leszünk, igyekezni fogunk, számíthatnak ránk" - fogalmazott a Fidesz-KDNP jelöltjeként városvezetői címet szerzett politikus.

Tarlós István gratulált a pártszövetség színeiben nyertes kerületi polgármestereknek, azt mondta, erősen számít rájuk és a kormányra is, és "a kormány is számíthat rám és ránk".

"Úgy látszik, mégsem annyira liberális ez a város, úgy látszik, lehet úgy magyar ez a város, hogy egy nagy nemzetközi közösségbe illeszkedik és közben megtartja saját identitását, és küzd érte, ahogy ezt a miniszterelnök teszi, és teszik ők is a maguk helyén, a maguk erejéhez mérten" - mondta beszédében az ismét megválasztott főpolgármester.