Orbán Viktor gesztusa a baloldali szavazóknak

orbán viktor parlament október 13
Vágólapra másolva!
A teljes foglalkoztatottság megteremtésére tett erőfeszítéseket értékelik az emberek, ezért nyertek vasárnap is. Ezt mondta Orbán Viktor hétfőn a parlamentben. Családközpontú politikát ígért, és azt, hogy figyelni fognak azokra is, akik nem rá szavaztak.
Vágólapra másolva!

Rövid beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben napirend előtt. Azt mondta, „óriási fölénnyel” győztek a vasárnapi önkormányzati választáson, de nemcsak a Fidesz és a KDNP, hanem az egész ország nyert. Ez szerinte úgy lehetett, hogy az eredmény egy soha nem tapasztalt összefogásnak köszönhető, amelyet európai államférfiaktól, ”Adeanuertől és DeGaulle-tól tanultunk”.

Megismételte, hogy a kormány célja a teljes foglalkoztatottság, és az az eredmény, hogy most 4 millióan dolgoznak, és ugyanennyien fizetnek adót, valamint, hogy 57 ezer roma család most először kezdett dolgozni, azt jelzi, hogy az emberek megtanulták,

A munka előnyeit is felsorolta, például, hogy aki dolgozik, az pénzt visz haza. Szerinte ezt értik az emberek, és ezért nyerhettek.

A győzelemben Orbán Viktor szerint közrejátszott a családokat középpontba állító politikájuk is. Ezt folytatni ígérte azzal, hogy kijelentette: „El kell kerülni, hogy a munkahely és a család közötti választás csapdájába essenek az emberek”.

Fotó: Bielik István - Origo

Azoknak is üzent, akik nem rájuk szavaztak: