Kósa Lajos bejelentette, hogy kétévente lesznek választások

Kósa Lajos a Fidesz ügyvezető alelnöke sajtótájékozatót tart a képviselői irodaházban.
Budapest, 2014.10.05.
Kósa Lajos a Fidesz ügyvezető alelnöke sajtótájékozatót tart a képviselői irodaházban. Budapest, 2014.10.05.
Vágólapra másolva!
Még egy önkormányzati választás szól majd öt évre, utána visszatérnek a négyéves ciklusra, így kétévente, felváltva lesz majd országgyűlési képviselői, illetve önkormányzati választás - mondta a Fidesz ügyvezető alelnöke, hajdú-bihari elnöke Debrecenben.
Vágólapra másolva!

Kósa Lajos a párt megyei kampányértékelő rendezvényén hozzátette: már most fel kell készülni arra, hogy nem lesz elég a négyévenkénti megmérettetés, „arra kényszerítjük magunkat, hogy kétévente forduljunk a választókhoz”.

A Fidesz alelnöke mértéktartásra, nagyvonalúságra, józanságra és emberségük megtartására intette a Fidesz-KDNP megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit.

Kósa Lajos: Nem lesz elég a négyévenkénti megmérettetés Foto: Marton Szilvia

Felhívta a polgármesterek figyelmét arra: ne feledjék, hogy ők az egész falut, az egész várost irányítják, és azokért is dolgozniuk kell, azokat is meg kell nyerniük, akik nem rájuk szavaztak.

„Nagy győzelmet arattunk, óriási a felelősségünk” - mondta Kósa Lajos. Szerinte a politikai üzenet, a teljesítmény és a politikusi személyiség határozza meg, hogy továbbra is sikeresek lesznek-e.