Vágólapra másolva!
Legyen tánc meg zárcsökkentés! - nincs túl sok elvárása annak a két füzesabonyi lakosnak, akiket a városi televízió az önkormányzati választás napján arról kérdezett, mi alapján döntötték el, hogy melyik pártra szavaznak. Nos, ahogyan az a videóból kiderül, az interjúalanyok nagyon alapos, megfontolt döntést hoztak. A videómegosztó portálokon kőkeményen hasító felvétel azonnal megihlette a zene kedveleőit is. Remix változata szinte azonnal elkészült. Érdemes felhangosítania, hiszen új örökzöldek születnek! 
Vágólapra másolva!

Túl sok magyarázatot nem is igényelnek a videók. Csupán a két választópolgár üzenetére hívnánk fel a figyelmet, amivel akár öt év múlva sikeres kampányt is folytathatnának: Legyen tánc a játszótéren és legyen zárcsökkentés!

Az interjú remix változata nagyon hamar elkészült. Legyen akkor tánc az Ön otthonában is! Nézzék meg a videót!

Füzesabonyban Nagy Csaba, független jelöltet a szavazatok 49,35%-ával választották polgármesterré. A testületben öt Fidesz-KDNP-s, egy jobbikos és két független képviselő kapott helyet.

A 6257 választásra jogosult közül 3054-en mentek el szavazni. A polgármesterválasztásnál 65, a képviselőválasztásnál 44 érvénytelen szavazatot találtak.

A részletes füzesabonyi eredményeket itt találja.