MSZP: A haza azoké is, akik nem szavaztak a Fideszre

Vágólapra másolva!
Győzelmi jelentés helyett jó lett volna, ha mond valamit az egész kormányára a korrupció bélyegét sütő amerikai kitiltásokról, Orbán Viktornak ma is lehetősége lett volna rá, hogy tisztázza kormányát - reagált a miniszterelnök Millneárison elhangzott értékelőjére az MSZP.
Vágólapra másolva!

A szocialisták szerint a haza azé a hatmillió emberé is, aki nem szavazott a Fideszre, azoké is, akik külföldre menekültek és menekülnek az itthoni szegénység elől. Gőgös Zoltán az MSZP elnökhelyettese közleményében azt írja, nem csak a munkanélküliek kerülnek a nyomor közelébe, hanem azok is, akik dolgoznak, de nem keresnek többet havi 65 ezer forintnál.

Az MSZP szerint győzelmi jelentés helyett jó lett volna, ha Orbán Viktor mond valamit az egész kormányára a korrupció bélyegét sütő amerikai kitiltásokról, álláspontjuk szerint a kormányfőnek ma is lehetősége lett volna rá, hogy tisztázza kormányát.

Az MSZP azt várta, hogy a kormányfő előáll a terveit tükröző jövő évi költségvetés részleteivel, radikális minimálbér-emelést, és a rezsicsökkentés élelmiszerek körében való folytatását jelenti be. AZ MSZP szerint Orbán Viktor győzelmi jelentései helyett Magyarországnak ilyen bejelentésekre lenne szüksége, ugyanis ma már legalább 3,5 millióan élnek a létminimum alatt, és több mint 600 ezer gyermek nélkülöz.