Vágólapra másolva!
Felemás érzéseket váltott ki a felhasználók körében Deutsch Tamás ma reggel közzétett fotója a Facebookon. A képen látható "Oroszok haza!" feliratot ugyanis a hozzászólók többsége meglehetősen ironikusan fogadta, utalva a magyar kormány Oroszországgal folytatott jelenlegi politikájára és a leendő Paks II. beruházásra. Deutsch Tamás az Egyesült Államoknak is üzent.   
Vágólapra másolva!

Egy korabeli fotót közölt ma reggel a Facebook-oldalán Deutsch Tamás. Az 1956-os forradalomnak emléket állító bejegyzéshez többen hozzászóltak. Egyebek mellett arról írtak, hogy az "oroszok hazaküldése" ma már nem aktuális, és az üzenete kétértelmű. A kommentelők között kisebbfajta vita alakult ki. Sokan keltek a fideszes EP-képviselő védelmére is, mondván akkor az egy másik helyzet volt.

Ezt a fotót közölte Deutsch Tamás Forrás: Facebook/Deutsch Tamás

Üzent a "kártevőknek" is

Deutsch Tamás egyébként az amerikai beutazási tilalom kapcsán is megfogalmazta véleményét a közösségi oldalon. A kormánypárti EP-képviselő a "kárörvendőknek" üzent, azoknak, akik "minden kritika nélkül üdvözlik" a korlátozást. Felteszi a kérdést, hogy a "magyar demokrácia állítólagosan sanyarú állapotáért aggódók" belegondoltak-e már abba, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormánya, a jogállamiság legelemibb szabályait durván megsértő eljárásban európai polgárok alapvető szabadságjogát, a mozgás szabadságát korlátozza. Deutsch Tamás szerint erre a magyar szabadság ünnepén fontos felhívni a figyelmet.