Nobilis Márton lesz a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnöke

Giró-Szász András beszél EGYÉB TÁRGY Foglalkozás FOTÓ ÁLTALÁNOS pulpitus sajtótájékoztató SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY szóvivő TÁRGY Budapest, 2013. november 27.
Giró-Szász András kormányszóvivő a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a kormány közö
Budapest, 2013. november 27. Giró-Szász András kormányszóvivő a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a kormány közötti együttműködés eddigi eredményeiről és a jövőbeni tervekről tartott kormányszóvivői tájékoztatón az Országházban 2013. november 27-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Giró-Szász András pedig államtitkár.
Vágólapra másolva!

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Nobilis Mártont nevezte ki a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnökévé. A Nemzeti Kommunikációs Hivatal október 10-én kezdte meg működését. A Kormányzati Információs Központ korábbi közleménye szerint a hivatal elsődleges feladata, hogy összehangolja és ellenőrizze a kormányzat reklámokkal és PR-kommunikációval kapcsolatos közbeszerzéseit egységes és szabályozott célkitűzések alapján.

Mindent ő felügyel

A hivatalt a Miniszterelnökséget vezető miniszter, vagyis jelenleg Lázár János irányítja. A hivatal felügyelete alá tartoznak a minisztériumok, a központi államigazgatási szervek és az irányításuk alá tartozó országos, területi és helyi illetékességű költségvetési szervek, továbbá azon állami tulajdonú gazdálkodó szervezetek, amelyek fölött az állam közvetlenül vagy közvetetten meghatározó befolyást képes gyakorolni.

Giró-Szász András államtitkár lesz Forrás: MTI/Soós Lajos

Giró-Szász is új posztot kap

November 3-ától Giró-Szász András volt kormányszóvivő vezeti a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárságot, míg a sajtófőnöki posztot a HírTV korábbi műsorvezetője, Krakkó Ákos tölti be.