A KDNP is helyesli az internetadó visszavonását

Vágólapra másolva!
A Kereszténydemokrata Néppárt elnöksége helyesli "a tévesen internetadóként" emlegetett adókiterjesztés visszavonását, és reméli, hogy a kistelepülések internetellátásának fejlesztése emiatt nem késik. 
Vágólapra másolva!

A KDNP elnökségi ülésen megerősítették, hogy a kereszténydemokraták fontosnak tartják az üzletek vasárnapi nyitva tartásának ésszerű szabályo­zását. Javasolják, hogy az alapvető kereteket az Országgyűlés szabja meg, azonban legyen a telepü­lési önkormányzatoknak is megfelelő jogkörük, hogy a tényleges helyi igényeket figyelembe vehes­sék.

Nemzetközi támadássorozat

Az ülésen szó volt az önkormányzati választáson elért eredményekről is, és az elnöksége "jóleső érzéssel" nyugtázta a Fidesz-KDNP szövetség elsöprő győzelmét.

A ke­reszténydemokraták tisztában vannak azzal, hogy ami számukra öröm, az más indulók számára ke­serűség. Ám még a legnagyobb választási vereség sem indokolja, hogy egyesek kétségbeesésükben nemzetközi támadássorozatot indítsanak Magyarország ellen.

A KDNP elhatárolódik

A KDNP országos elnöksége felkéri az Or­szággyűlésben frakcióval rendelkező ellenzéki pártokat, hogy mind itthon, mint az Európai Parla­mentben határolódjanak el a Demokratikus Koalíció felelőtlen lépéseitől.