Halálos hétvége az utakon

Vágólapra másolva!
Az M1-es autópályán, Jakabszállás külterületén és Tenken is halálos baleset történt szombat éjjel és vasárnap reggel.
Vágólapra másolva!

A belső sávon rendőri irányítás mellett megindult a forgalom az M1-es autópálya országhatár felé vezető oldalán Lébény közelében, ahol vasárnap reggel halálos baleset történt – közölte honlapján a rendőrség.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a 143-as kilométernél két személyautó és egy autóbusz ütközött össze. A balesetben az egyik, osztrák rendszámú autó utasai közül egy ember életét vesztette, többen megsérültek.

A műszaki mentésben a mosonmagyaróvári és lébényi hivatásos tűzoltók vesznek részt.
Ruskáné Takács Anita, a katasztrófavédelem megyei szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a tűzoltóknak több embert kell kiszabadítaniuk a roncsból.

Fának ütközött egy autó Jakabszállásnál

Letért az útról, és fának ütközött egy személyautó szombat éjjel a Bács-Kiskun megyei Jakabszállás külterületén, vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt – közölte honlapján a rendőrség.

Az autó utasa is megsérült, a mentők kórházba vitték.

Árokba borult egy autó Tenken

Árokba borult egy személyautó a 31-es főúton, a balesetben egy ember meghalt. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a baleset a Heves megyei Tenk község belterületén történt, a járműben két ember utazott.