Focizni indult, eltűnt a 12 éves Alex

Alex
Vágólapra másolva!
Focizni akart a 12 éves debreceni fiú, Balogh Sándor Alex, aki vasárnap délben ment el otthonról – azóta sem került elő. A rendőrség most a lakosság segítségét is kéri Alex megtalálásához.
Vágólapra másolva!

Egy napja nyom nélkül eltűnt egy 12 éves debreceni fiú, a Debreceni Rendőrkapitányság most a lakosság segítségét is kéri Balogh Sándor Alex felkutatásához

Alex vasárnap délben ment el otthonról, azt mondta focizni indul, ám nem jött haza. A fiút nevelő asszony éjszaka értesítette a rendőrséget, egyelőre azonban nem találják az eltűnt gyereket.

Focizni indult, egy napja nem találják a 12 éves Balogh Sándor Alexet. Forrás: police.hu

A 12 éves fiú vékony testalkatú, körülbelül 160 centiméter magas, kék szemű, rövid haja szőkésbarna színű. Alex az eltűnésekor fekete-fehér kabátot, fehér edzőcipőt és egy térdnadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a gyereket, vagy tud valamit a tartózkodási helyéről, az jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöld számon), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.