Szijjártó Péter egy kommunista vezető sírjánál koszorúzott

Szijjártó Péter Baku, 2014. november 3.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b4) megkoszorúzza Heydar Aliyev néhai azeri államfő sírját Bakuban 2014. november 3-án.
MTI Fotó: Külgazda
Baku, 2014. november 3. A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b4) megkoszorúzza Heydar Aliyev néhai azeri államfő sírját Bakuban 2014. november 3-án. MTI Fotó: Külgazdasági és Külügyminisztérium
Vágólapra másolva!
Azerbajdzsánba látogatott Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter Bakuban megkoszorúzta Hejdar Alijev sírját. Alijev sztálinista titkosszolgából lett Azerbajdzsán kommunista vezetője. Az 1991-es függetlenség kikiáltását követően ő volt az ország első elnöke. 
Vágólapra másolva!
Heydar Aliyev néhai azeri államfő sírjánál Szijjártó Péter Forrás: MTI/Külgazdasági És Külügyminisztérium

Szijjártó Péter egyébként azért utazott Azerbajdzsánba, hogy előkészítse a hazánkkal kötendő stratégiai partnerségi megállapodást. Az erről szóló tárgyalások a jövő héten megkezdődnek - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-vel a bakui látogatáson.