Elítélték a 13 éves lány zaklatóját

Vágólapra másolva!
Lakására hívott és zaklatott egy 13 éves lányt egy 54 éves férfi Hajdúnánáson. Fogdosta a mellét és a péniszét is elővette. A zaklató 4 év börtönt kapott.
Vágólapra másolva!

Az eset még 2012 áprilisában történt a Hajdú-Bihar megyei település egyik parkjában. A férfi a kutyáját sétáltatta, amikor a 13 éves fiatalokból álló társaságból többen beszélgetni kezdtek vele. Cigarettát kértek tőle, mire azt mondta, hogy tud adni, de csak a lakásában. Az egyik lány kísérte haza.

Megijedt, hogy hazaér az asszony

Miután hazaértek, a férfi megfogta a lány mellét, és erőszakkal az ágyra ültette. Ezután letolta a nadrágját és a kislány kezét a nemi szervéhez húzta. A lány megijedt, és azt mondta, hogy elmegy. A férfi nem tartotta vissza, sőt azt mondta, hogy siessen, mert a felesége nemsokára megjön a boltból. A kislány mindent elmondott barátainak, másnap pedig már édesapjával jelentette fel a férfit a rendőrségen.

A lányt három pszichológus is megvizsgálta, és mindhárman azt állították, hogy igazat mond. A zaklatót most ítélték el, 4 év börtönt kapott – közölte a Debreceni Törvényszék.