Egy nappal élte túl felesége a Nemzet Színészét

Elhunyt Gera Zoltán, a Nemzet Színésze news
Vágólapra másolva!
Nem bírt nélküle élni, felesége is követte a halálba Gera Zoltán színészt - közel egy nappal élte túl férjét. A színész lánya, Gera Judit szerint a 76 éves Helga a képtelen volt feldolgozni társa elvesztését.
Vágólapra másolva!

Csak egy nappal élte túl a Nemzet Színészét felesége, a 76 éves Helga. Az idős asszony Gera Zoltán lányával, Judittal beszélt utoljára. Mi lesz most? - ez volt Helga utolsó, kétségbeesett kérdése. A hosszú ideje betegeskedő nőt felemésztette a trauma, szervezete nem bírta elviselni a tragédiával járó megpróbáltatást.

Egymás nélkül nem boldogultak

Gera Judit szerint apja és Helga gyakorlatilag szimbiózisban éltek az elmúlt, közel ötven évben, Gera Zoltán maga is arról beszélt, hogy felesége nélkül nem boldogulna a mindennapokban. Ha sétálni indulunk, akkor is ő vezet, nélküle elvesznék - mondta Gera Zoltán társáról, nem sokkal az után, hogy a Nemzet Színészévé választották.

Felesége is követte a halálba Gera Zoltánt, a Nemzet Színészét. Forrás: http://www.activestudio.hu

Sorsuk összefonódott: pár héttel azután, hogy Helga egy baleset miatt kórházba került, Gera Zoltán rosszul lett, és állapota lánya gondoskodása ellenére tovább romlott - végül őt is kórházba szállították, ahol elhunyt. A tragédia magával rántotta Helgát is, aki Gera Judit szerint képtelen volt feldolgozni férje elvesztését.

Közös temetés

A kettős tragédia után a házaspárt is együtt búcsúztatják majd, a közös temetés november 28-án lesz a Farkasréti temető ravatalozójánál - írja a Blikk.