Cáfolja Széles Gábor Stefka leváltását

Széles Gábor egész alakos fotó Foglalkozás FOTÓ KÉPKIVÁGÁS SZEMÉLY vállalkozó Kötcse, 2011. szeptember 10.
Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke megérkezik a Somogy megyei Kötcsére a Dobozy kúr
Kötcse, 2011. szeptember 10. Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke megérkezik a Somogy megyei Kötcsére a Dobozy kúriához, ahol Ki tartozik kinek? címmel rendezték meg a tizedik kötcsei találkozót a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
A Magyar Hírlap tiszteletbeli főszerkesztője továbbra is Stefka István -  jelentette be a Magyar Hírlap tulajdonosa, cáfolva a leváltásról szóló híreket. Széles Gábor szerint az sem igaz, hogy alulfizetnék a korábban a Magyar Nemzettől elküldött újságírókat.
Vágólapra másolva!

Rosszindulatú cikk jelent meg pénteken a Magyar Hírlapról, amiben Stefka István tiszteletbeli főszerkesztő menesztéséről írnak: Stefka István továbbra is betölti posztját, neve az újság impresszumában megtalálható - hangsúlyozta vasárnap Széles Gábor a lap online felületén.

Stefka István marad

A Magyar Hírlap tulajdonosa azt is cáfolja, hogy alulfizetnék a Magyar Nemzettől hozzájuk átigazoló újságírókat. „Négy neves publicista érkezett, érkezik a Magyar Hírlaphoz, és a lapnál adható legmagasabb flekkdíjért írnak" - fogalmaz közleményében Széles Gábor.

Széles Gábor cáfolta a Stefka István menesztéséről szóló hírt. Forrás: MTI/Varga György

Nem cáfolta menesztését?

Pénteken aPesti Srácok jelentette be, hogy "Széles Gábor tulajdonos leváltotta a Magyar Hírlap tiszteletbeli főszerkesztői posztjáról, és lényegében menesztette Stefka Istvánt." A portál állítólag megkérdezte magát Stefka Istvánt is, aki - cikkük szerint - nem cáfolta a hírt, igaz, nem is akart további információkkal szolgálni.

Kezdő fizetés

A portál arról is írt, hogy Széles Gábor a Magyar Nemzettől elbocsátott újságíróknak tett ajánlata erodálódott időközben, mivel közülük csak néhányan kaptak munkalehetőséget a Magyar Hírlapnál, "ők is kezdő újságíróknak járó flekkdíjjal és csupán havi százezer forint körüli "számlás" keresettel számolhatnak."