Új főszerkesztője van a HVG-nek

Vágólapra másolva!
Sztaniszláv András lesz a főszerkesztője január elsejétől a HVG-nek. Az új vezető feladata az lesz, hogy összevonja a print és az online szerkesztőséget. 
Vágólapra másolva!

Sztaniszláv András kommunikációs szakember első feladata az lesz, hogy összehangolja a hetilap és a hírportál stratégiáját, megerősítse és bővítse a HVG tartalomszolgáltatási tevékenységét – közölte a Hvg.hu. Az új főszerkesztő hangsúlyozta: „Az én feladatom tovább építeni a HVG és a Hvg.hu tekintélyét, és a házban lévő hatalmas tudásra építve az új viszonyok között biztosítani e termékek sikeres működését minden platformon.”

Sztaniszláv András Bristolból tér haza a lap és a szájt élére, ahol az Európa Zöld fővárosa 2015. címet elnyert város vezetésének megbízásából e projekten és a Bristol’s BIG Green Week fesztivál megvalósításán dolgozott. Ezt megelőzően közel tíz éven át a PersonaR Kommunikációs Tanácsadó Kft. vezető partnere volt, ahol stratégiai PR-tanácsokat adott magyar és nemzetközi cégeknek. Dolgozott egyebek között a Miniszterelnöki Hivatalban a Kormányzati Stratégiai Elemző Központ sajtótitkáraként, a Hamu és Gyémánt Kiadónál lapigazgatóként és kisebb magazinok szerkesztőjeként.