Ablakon rángatta ki áldozatát a rablónő

Vágólapra másolva!
Ablakon át rántotta ki az utcára, majd megverte áldozatát a 33 éves nő, míg párja közben pénzt emelt el a házból. A nőt két napon belül elfogták, társát még keresik a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Őrizetbe vették a kiskőrösi rendőrök azt a rablással gyanúsított 33 éves nőt, aki a november 21-én este az utcára rángatott, majd megvert egy másik nőt Akasztón.

A támadó és társa előbb hosszasan zörgette az áldozat ablakredőnyét, a 26 éves nő hiába kérte, hogy hagyják békén. Mikor felhúzta a redőnyt és ablakot nyitott, hogy elküldje zaklatóit, a 33 éves tettes egy hirtelen mozdulattal kirántotta őt az utcára, majd ütlegelni kezdte - eközben társa beugrott az ablakon, a lakásból pedig egy táskát hozott el, a benne lévő készpénzzel együtt.

A táskára már nem volt szükségük: a rablás után pár perccel a verekedő nő visszabiciklizett a helyszínre, és az üres retikült a sértett elé dobta.

A kiskőrösi rendőrök azonnal megkezdték az ismeretlen elkövetők felkutatását. Két napon belül, 23-án este elfogták a páros női tagját, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Tettestársát még keresik – derül ki a police.hu cikkéből.