Több kilométeres a kocsisor az M1-esen és az 1-esen

Vágólapra másolva!
Javítják az útburkolatot az M1-es autópálya mindkét oldalán a 37., illetve a 2. kilométernél, ezért, valamint egy baleset miatt torlódásra kell számítani, csakúgy, mint az 1-es főúton Herceghalomnál – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.
Vágólapra másolva!

Pécsi Norbert Sándor elmondta: az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 37. kilométernél aszfaltoznak, a kapaszkodó- és a külső sávot lezárták, a forgalmat a belső sávon engedik. Az ellenkező oldalon a 24. kilométernél javítják az útburkolatot, ott is csak a belső sáv használható. A munkálatok miatt Budapest felé kilenc kilométeres a kocsisor.

Az előrejutást nehezíti, hogy a 28. kilométernél három személyautó karambolozott. Tart a helyszínelés, a forgalmat a belső sávba terelik.

Az M1-essel párhuzamosan futó 1-es főúton Herceghalom és Biatorbágy között is baleset történt, két kisbusz ütközött össze. A fél útpályát lezárták, váltakozó irányban engedik a forgalmat, itt is dugóra kell számítani – tette hozzá Pécsi Norbert Sándor.