Bankfiók előtt tűnt fel a Viszkis

Ambrus Attila, Viszkis
Vágólapra másolva!
A kecskeméti plázában árulja saját készítésű kerámia tárgyait Ambrus Attila – ebben vélhetően még semmi különleges nincs. Azon viszont ő is meglepődött, hol kapott helyet az üzletelésre.
Vágólapra másolva!

„Felsorakoztam a kerámiákkal a kecskeméti plázában, és hol máshol kaptam megint helyet?” - számolt be az eset részleteiről saját Facebook-oldalán Ambrus Attila. A korábban a Csabai Kolbászfesztivált is megjárt Ambrus furcsa mód éppen egy bankfiók közelében állíthatta fel portékáit – írta a beol.hu.

Nem tudni, hogy a pláza üzemeltetői vajon így próbáltak-e utalást tenni egykori bűnözői múltjára, Ambrus maga mindenesetre megtette ezt, amikor a bejegyzése végére ezt írta: „Gyertek, vagy továbbítsátok az infót, nehogy reaktivizáljam magam, ha nem megy a bolt.”

Ambrus Attila egy bankfiók tőszomszédságában árulja kerámiáit Forrás: Facebook/Ambrus Attila

A „Viszkis rabló” néven elhíresült egykori jégkorongozó közel 30 alkalommal rabolt bankot, összesen több mint 142 millió forintot zsákmányolt. 2002-ben 17 év börtönbüntetésre ítélték, végül 2012-ben szabadult.

Újra a kapuba állt az egykori jégkorongozó Forrás: Facebook/Ambrus Attila

Ambrus Attila szintén a Facebookon számolt be arról, hogy a jégkorongozást sem hagyta abba. Most egy kecskeméti amatőr csapatot erősít kapusként. "Elkezdtem újra hokizni Kecskeméten, a Kecskeméti Sólymok hólapátjaként a kapuban" - írta.