Nincs ötlete? Tegyen politikusokat a fa alá!

politikus emléktárgyak
Vágólapra másolva!
Közeleg a karácsony, és nem tudja, mivel lepje meg szeretteit? Szeretne valami igazán aktuális ajándékkal kedveskedni az ebédlőasztalnál folyamatosan politizáló családtagjainak? Még szerencse, hogy hazánkban vannak olyan élelmes vállalkozók, akik erre is gondoltak. 
Vágólapra másolva!

Három hét, és nyakunkon az ünnepek. A boltok ilyenkor tele vannak olyan vásárlókkal, akiknek fogalmuk sincs, milyen ajándéknak örülne egy-egy távoli rokon. Ha a nagybácsi már unja a mintás zoknikat, a keresztszülők pedig csak továbbadni tudják a finom édességeket, itt az ideje, hogy valami egészen különlegessel lepje meg őket. Kevés olyan ember van Magyarországon, akit hidegen hagy a politika, ezért biztosan nem lő mellé, ha politikusok arcképeivel ellátott ajándéktárgyakat tesz a fa alá.

Előnyben vannak a vásárosnaményiek, ha Orbán Viktor arcával díszített pálinkát akarnak inni. Egy helyi gazda dobta piacra a terméket, a különböző gyümölcsökből készült párlatok üvegére különböző képek kerültek a miniszterelnökről.

Egy kupicával a miniszterelnök egészségére Forrás: Facebook

Annak, aki nem kedveli Orbán Viktort, róla mintázott vudubabát is lehet ajándékozni.

Vudubaba vagy tűpárna? Forrás: Celebbaba.hu

Ha kormánypárti családtagnak keresünk ajándékot, akkor ugyanezt megtalálhatjuk Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök arcképével is.

Gyurcsány Ferencet is lehet szurkálni Forrás: Celebbaba.hu

Nem kell persze rögtön rosszra gondolni, a jelenlegi miniszterelnök hívei egy egyszerű gumibabát is a karácsonyfa alá tehetnek. Ugyanez természetesen létezik Gyurcsány Ferenc alakjával is.

Orbán Viktor a polcot is díszítheti Forrás: shop.pto.hu

Ha valakinek már elege van a magyar politikusokból, akkor vegyen lábtörlőt az arcképükkel, és tegye az ajtó elé. Csak akkor vigyázzon, ha valamelyik párt szimpatizánsát hívja vendégségbe.

Gyurcsány arcképe lábtörlőn is látható Forrás: Lábtörlőgyár

A gyűjteményből Orbán Viktor sem maradhatott ki Forrás: Lábtörlőgyár

Akár egyéni pólót is készíttethetünk magunknak kedvenc politikusunk arcképével. Ha azonban nincs hozzá fantáziánk, több cég is kínál kész pólókat.

A kormányfőt a pólónkon is hordhatjuk Forrás: Polómánia

Lehet, hogy csak photoshop, de a Facebookon bukkantunk erre a kapucnis pulóverre, amelyet szintén Orbán Viktor arcképe díszít. Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék, hogy megállítsa őket a rendőr.

Ha ezt a pulóvert hordjuk, a rendőr sem ismer ránk Forrás: --