Kész Zoltán lebontaná a fideszes önkényt

Vágólapra másolva!
A DK és a Liberálisok már beálltak mögé Veszprémben.
Vágólapra másolva!

Civil jelöltként elindul Kész Zoltán angoltanár, a Közfelháborodás napja veszprémi szónoka a február 22-i időközi országgyűlési választáson Veszprémben. A pedagógus (a Polgári Platform elnevezésű szervezet elnöke) azt mondta: a fideszes kétharmad lebontása érdekében kész elfogadni a demokratikus ellenzéki pártok támogatását, de a Jobbikét elutasítja. Eddig a Demokratikus Koalíció, a Magyar Liberális Párt és a Lokálpatrióták Veszprémért Egyesület jelezte, hogy mellé áll, tette hozzá.

Kontrollálhatatlan fideszes önkény

A választás történelmi pillanat Magyarország szempontjából, ugyanis "lebontható a kontrollálhatatlan fideszes önkényuralom" - mondta Kész Zoltán. Ez az a pillanat, amikor a civileknek ki kell jönniük elefántcsonttornyukból, és el kell kezdeniük politizálni.

Kész Zoltán le akarja bontani a fideszes önkényuralmat Forrás: Facebook/Kész Zoltán

9 hónap Fidelitas

Navracsics Tibor fideszes politikus hívására 2004-ben valóban elvállalta a veszprémi Fidelitas vezetését, mert közösséget szeretett volna építeni. Kilenc hónap múlva azonban elváltak az útjaik, és azóta semmilyen kapcsolata nincs a Fidesszel, állítja Kész Zoltán.