Leértékelt áron adják Orbán Viktort

Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában
Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában
Vágólapra másolva!
Feltehetőleg karácsonyi akciójának részeként leszállított áron árulja a Tesco áruházlánc az Orbán Viktorról szóló könyvet. A vevők a korábbi árnál harmincegy százalékkal olcsóbban vehetik meg és tehetik a fa alá a kormányfőről írt kötetet.
Vágólapra másolva!

A hírt Mesterházy Attila, az MSZP korábbi elnöke tette közzé Facebook-oldalán azzal a kommenttel, hogy "Orbán a Tescoban is le van értékelve...;-)".

Forrás: Origo

A "Hajrá Magyarok" című könyvet Igor Janke lengyel konzervatív újságíró írta a minisztrelnökről, eredeti ára 2900 forint, de a Tesco most ennek alig kétharmadáért, 1990 forintért kínálja az életrajzi kötetet.

Máshol is olcsóbb a könyv, a Libri például 2700 forintért árulja, a Bookline-ban pedig 2465 forintot kóstál. Az árcsökkenés nem szokatlan egy egyéves kötetnél, de a Tesco árleszállítása még így is jelentősnek mondható.

Igor Janke rutinos publicista és újságíró, 1963-ban született. Jelenleg a lengyelországi Szabadság Intézete független think tank elnöke, a Salon24.pl politikai portál vezetője, több száz riport és interjú szerzője. Orbán Viktorról szóló könyve páratlan sikert aratott Lengyelországban.