Nem mindennapi társkeresés: postán jött a kokain Bélapátfalvára

kikikokain
Vágólapra másolva!
Egy internetes társkereső oldalon megismert nigériai férfitől kapott postán ajándékcsomagot egy bélapátfalvai nő. Kokain volt benne. 
Vágólapra másolva!

Komoly tervei lehettek annak a nigériai férfinek, aki magyar lányokra utazott egy internetes társkeresőn. Legalábbis ami az anyagiakat és a drogokat illeti. Miután megismerkedett egy bélapátfalvai nővel, úgy döntött, hogy ajándékot küld neki.

Ebben volt a kokain Forrás: police.hu

Franciaországban fel is adta a csomagot, amelyet a nőnek egy csomagküldő szolgálat postázott. December 6-án, Mikulásra érkezett a küldemény, aminek az asszony annyira megörült, hogy azonnal fel is bontotta. Legnagyobb meglepetésére azonban csokimikulás helyett több csomagnyi port talált a pakkban.

Egy kilogramm kábítószer Forrás: police.hu

Sejtette, hogy valami nincs rendben az ajándékkal, ezért szólt a rendőröknek, akik megállapították, hogy a táskában csaknem egy kiló kokain van. A rendőrök ezúttal résen voltak, és gyorsan dolgoztak. Rájöttek, hogy a nigériai férfi már Bélapátfalván van, így gyorsan meg is találták. Az már csak hab volt a tortán, hogy vele volt egy barátja is, akinek szintén köze lehetett a kábítószer postázásához.

A társkereső nigériaiakat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.