Csendesen telt a karácsony a tűzoltóknak

Vágólapra másolva!
Az idén a korábbi évekhez viszonyítva csendesebben telt a szenteste a tűzoltóknál, és bár volt néhány tűzeset, ezekben nem sérült meg senki.
Vágólapra másolva!

Szerdán Szolnokon, a Temető út és a Kőrösi út kereszteződésében álló templom kriptájában gyulladt meg néhány koszorú, az épület pincéjéből pedig sűrű füst szivárgott. A szolnoki hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Szerdán éjjel fél tizenegykor gyulladt meg egy adventi koszorú Budapest X. kerületében, a Kővágó utca egyik tízemeletes épületének harmadik emeleti lakásában. A lángokat a lakóknak a tűzoltók érkezése előtt részben sikerült eloltaniuk.

Égett a jászol

Nem sokkal éjfél után Zalaegerszegen, a Kanizsai út egyik lakóházában a műanyag karácsonyfa gyulladt ki. A lángokat a tűzoltók hamar megfékezték.

Csütörtökön reggel egy betlehemi jászol gyulladt ki a Komárom-Esztergom megyei Gyermelyen, a Petőfi téren. A két négyzetméter alapterületű jászol tüzét a bajnai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói fojtották el.