Hasba rúgta a kismamát, meghalt a magzat

Vágólapra másolva!
Bíróság előtt felel majd az a kutasi fiú, aki egy tavalyi tömegverekedés során bántalmazott egy kismamát Kutason. A magzat meghalt, anyja életveszélyesen sérült.
Vágólapra másolva!

Vádemelési javaslatot tett kedden a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a kismamát megrúgó fiú ellen: a 16 éves kutasi kamasz egy tömegverekedés során támadt a 30 hetes terhes nőre.

Mint korábban beszámoltunk róla, a tragédiához vezető konfliktus tavaly július 21-én alakult ki Kutason, a Szabadság utcában: több helyi lakos szóváltásba keveredett, később pedig botokkal, kövekkel, vascsövekkel felfegyverkezve estek egymásnak.

Az összecsapásban részt vett egy várandós nő is, akit 16 éves támadója olyan erővel rúgott hasba, hogy a kismama elvetélt, életét is csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

A helyszínről a rendőrök több személyt is előállítottak a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ellenük csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás. A kismama bántalmazójának életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie, ügyében a Somogy Megyei Főügyészség jár el.