Aljas indokból ölt meg két embert a magyarbánhegyesi gyilkos

Vágólapra másolva!
Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki még tavaly májusban fegyverrel rontott kislánya édesanyjára, nagymamájára, és a két nő akkori élettársaira. Két embert a helyszínen megölt, a gyilkos fegyvert egy nő segített neki elrejteni.
Vágólapra másolva!

Előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberölés miatt nyomoztak a rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki négyéves kislánya szeme láttára ölt meg két embert a Békés megyei Magyarbánhegyesen.

Két ember a helyszínen meghalt

A 48 éves vésztői férfi 2014. május 15-én Magyarbánhegyesen rontott a nőkre és a férfiakra. Gyermeke végignézte, ahogy többször is rálőtt a kislány édesanyjára, nagymamájára és a két nő akkori élettársaira. A nagymama és az egyik férfi a helyszínen meghalt, a fiatal nő és a másik férfi pedig életveszélyesen megsérült.

Eltűntették a fegyvert

A lövöldözés után a férfi a kislánnyal Békéscsabára indult, ahol a gyermeket és a pisztoly egy 44 éves asszonyra bízta. A nő a kislányt Vésztőre vitte, a fegyvert útközben Békésnél a Kettős-Körös hídjáról a folyóba dobta.

Vádemelés következik

A rendőrség befejezte a nyomozást, és az ügyészségnek azt javasolja, hogy a férfi ellen előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberölés, a pisztolyt eltüntető nő ellen pedig bűnpártolás miatt emeljen vádat – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.