Fegyveres kaland a pilismaróti kocsmában

parabellum pilismarót
parabellum pilismarót
Vágólapra másolva!
Egy fegyverrel hadonászó férfi miatt riasztották a rendőröket kedden éjjel a Komárom-Esztergom megyei Pilismaróton. A fegyveres a helyi kocsma közönségét rémisztgette. Azzal fenyegetőzött, hogy bárkibe beleereszti a tárat. 
Vágólapra másolva!

Nagy volt a riadalom kedden éjjel az egyik pilismaróti kocsmában. A vendégek egy fegyverrel hadonászó férfi miatt riasztották a rendőröket. A fegyveres azzal ijesztgette őket, hogy bárkibe beleereszti a tárat. A körzeti megbízott elindult a kocsmába, de előtte még segítséget kért egy, a faluban élő rendőr őrnagytól.

A körzeti megbízott, és az őrnagy együtt mentek az ivóba, ahol már azzal fogadták őket, hogy a fegyveres férfi bezárkózott a vécébe. A rendőrök nem haboztak. Amikor a fegyveres kilépett a mosdóból elfogták, és elvették tőle a Parabellumnak látszó pisztolyt, amiről később kiderült, hogy egy töltetlen légfegyver.

A légfegyver Forrás: Police.hu

A férfit előállították, és fegyveresen elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást ellene – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.