Kislányok zaklatóját keresi a rendőrség

Szatír
Vágólapra másolva!
Budapesten, a XIII. kerületben molesztál gyerekeket egy ismeretlen férfi. Eddig két kislányt zaklatott. A rendőrök egy fantomkép alapján keresik, de videó is készült róla. 
Vágólapra másolva!

Az ismeretlen férfi először még tavaly december 19-én, dél körül egy Frangepán utcai társasház liftjénél szólított le egy tíz éves kislányt. Megfenyegette, és molesztálta, azonban megzavarták és elmenekült.

Ugyanaz a férfi január 12-én is lecsapott. Akkor is egy társasházban, a Petneházy utcában nézett ki magának egy gyereket. Nem sokkal délután két óra előtt támadta meg. A kislány száját befogta, őt is megfenyegette és fajtalankodott vele. Onnan is elmenekült.

Őt keresi a rendőrség Forrás: police.hu

Az alábbi videón a 20-25 év körüli férfi látható, aki körülbelül 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú. Szeme és haja is barna. A legutóbbi támadásnál szürke-fekete színű, csíkos kapucnis felsőt, kék színű, bő szabású nadrágot és sötét cipőt viselt.

A rendőrség azt kéri, hogy ha valaki felismeri a férfit, hívja a 06-80-555-111-es ingyenes telefonszámot, vagy a 107-es vagy a 112-es segélyhívó egyikét.