Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben a TEK az Országos Rendőr-főkapitánysággal és a német partnerszolgálattal előkészítette a látogatás biztosítását. A delegáció közlekedése miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek hétfőn Budapest több kerületében.
Vágólapra másolva!

Az I., V., VI., VII., VIII., IX. X., XVIII. és XIX. kerületben kell forgalomkorlátozásokra számítani, többek között a délelőtti órákban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérról a belvárosba tartó szakaszon, később az Alkotmány utcától a Várba tartó, illetve a Várból a Bródy Sándor utcába vezető útvonalon, valamint a kora esti órákban a Károly körúttól a reptérig tartó útvonalon. A fenti kerületekben már vasárnap reggel 6 órától hétfő este 20 óráig tilos megállni több útszakaszon.

Forrás:police.hu

A megállási tilalommal érintett helyekről ebben az időszakban a rendőrség a gépjárműveket elszállíttatja. A tulajdonosok, illetve az üzembentartók az elszállított autóikat a parkolási hely 500 méteres körzetén belül, vagy a Dózsa György út Verseny utca és Ifjúság utca közötti szakaszán találhatják.

Az elszállított járművekről a rendőrség a 06-1-267-4673 városi számon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-200-266 zöld számon ad tájékoztatást. A rendőrség egyúttal az kéri, hogy hétfőn lehetőség szerint a tömegközlekedést válasszák az emberek.