Így gazdagodott Orbán Viktor 2014-ben

Vágólapra másolva!
Felcsúti és XII. kerületi ingatlan, 930 ezer forintos, feleségével közös megtakarítás,  - amely tavaly óta vagy négyszázezer forinttal csappant meg,- valamint egy öt és fél milliós követelés az "Út a győzelemhez" című könyvből, és már a végéhez is értünk Orbán Viktor miniszterelnök vagyonnyilatkozatának, ami elérhető a kormányfő weboldalán. 
Vágólapra másolva!

Összességében alig változott a kormányfő vagyoni helyzete: közös megtakarítása feleségével kevesebb lett, de csökkent egymillióval a jelzáloghitel tartozása is. A mérleg így is pozitív lesz: öt és félmilliót vár kiadójától az Út a győzelemhez című könyvéért.

Orbán Viktor miniszterelnök és szülei a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna nyitóünnepségén Forrás: MTI/Beliczay László

Felcsút is benne van

A kormányfő most is feltünteti, hogy a miniszterelnökként kap fizetést, és azt is, hogy pártelnökként nem. Változatlan az is, hogy Felcsúton továbbra is a labdarúgó akadémia ingyenes használatában szerepel ötven évre egy ötezer négyzetméternyi belterület.

Vett egy laptopot

Apró növekmény a vagyonnyilatkozatban: a kormányfő valószínűleg vásárolhatott saját pénzből egy laptopot, idén ugyanis az már nem szerepel a juttatások között, míg a tavalyiban benne van.

A teljes vagyonnyilatkozatot ide kattintva, a kormányfő weboldalán nézheti meg.