Elrabolták és meztelenül őrizték a vásárosnaményi ügyvezetőt

emberrablók meztelen
Vágólapra másolva!
Elraboltak és három napig meztelenül tartottak fogva egy férfit egy budapesti szállodában. Az emberrablók azt mondták, hogy csak vigyáznak a férfira, de kiderült, hogy elszámolási vita állt a háttérben. 
Vágólapra másolva!

A rendőrök egy idegenrendészeti akció miatt mentek a fővárosi hotelbe január 12-én. Átnézték a szobákat, és az egyikben három férfit találtak, akik egy negyediket őriztek, aki teljesen pucér volt.

A meztelen férfi minden bátorságát összeszedve félrehívta az egyik nyomozót, és elmondta neki, hogy Vásárosnaményból rabolta el három férfi.

Az elrabolt 44 éves férfi, aki egy cég ügyvezetője, már felöltözve elmondta a rendőröknek, hogy egy rendezvény lebonyolítása miatt hívták egy vásárosnaményi áruház parkolójába. Ott egy férfi térden rúgta, és betuszkolta egy kocsiba, amellyel Budapestre vitték.

Itt őrizték a meztelen férfit Forrás: Police.hu

A rendőrök utánanéztek a három elfogott férfi ismerőseinek, és elkaptak még két embert, akiket az emberrablás kitervelésével gyanúsítanak. Kiderült, hogy azért rabolták ela férfit, mert elszámolási vita volt köztük. A pőre férfinek 17 millió forintot kellett volna adnia elrablóinak – írja a rendőrségi újság, a Zsaru Magazin.