A Fidesz szerint a baloldal uszít

Vágólapra másolva!
A baloldal újabb lejárató hadjáratot indított brüsszeli szocialisták támogatásával Magyarország ellen - írta közleményben szombaton a Fidesz országgyűlési frakciója.
Vágólapra másolva!

A nagyobbik kormánypárt frakciója arra reagált, hogy Az MSZP választmányának szombati ülésén és az utána tartott sajtótájékoztatón Gianni Pittella az Európai Parlament szociáldemokrata frakcióvezetője a válság okaként az elmúlt évek rossz kormányzását jelölte meg, és villásnyelvűnek nevezte Orbán Viktort.

A Fidesz frakció közleményében úgy fogalmazott, hogy a baloldal a sorozatos bukás után most újra brüsszeli szocialistákat uszít hazánk ellen, és diplomáciai offenzívával akar nyomást gyakorolni Magyarországra.

Lejáratták hazánkat

Szerintük ugyanezt tették, amikor a bankadó, a multik különadója és a rezsicsökkentés miatt hátba támadták, és az Európai Parlamentben nem egyszer lejáratták hazánka.

"A bukott baloldal bármilyen brüsszeli szocialistát is hív ide, nem engedünk a nyomásgyakorlásnak, és nem hagyjuk, hogy veszélyeztessék az eddigi eredményeket" - írják.