Kiakadt a támadásokon Budai Gyula lánya

Laura Budai facebook
Vágólapra másolva!
A Facebookon kelt ki az őt és családját érintő támadások ellen Budai Laura. A fideszes miniszteri biztos lányáról egy kép kezdett el terjedni az interneten, amelyben CBA-s pólóban pózol. 
Vágólapra másolva!

„Hánynom kell a médiától, és azoktól az emberektől, akik a másik gyerekét bántják, csak mert a szülő közszereplő, celeb, politikus vagy sportoló” – ezeket a szavakat írta ki nyilvánosan a Facebook-oldalára Budai Laura.

Budai Laura a Facebookra írta ki megjegyzését Forrás: Facebook/Laura Budai

CBA-s ingben pózolt

Budai Gyula országgyűlési képviselő lánya az után fakadt ki, hogy az interneten több helyen is keringeni kezdett róla egy fotó, amelyen egy fehér, CBA feliratú ingben pózol. A képet Budai Laura az Instagram képmegosztó oldalra posztolta, de azóta már törölte.

Budai Laura korábban is került már támadások kereszttüzébe. Többször posztolt ruhákról, luxuscikkekről készült képeket, ezeket édesapjának megköszönve.

Budai Gyula jelenleg miniszteri biztos Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Miniszteri biztos

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa. Tisztségéért havi 747 ezer forintot kap, az országgyűlési képviselői juttatásán kívül.