A rendőrség szerint vicces, ha nők verik egymást

Óbudai burleszk
Óbudai burleszk
Vágólapra másolva!
Óvodai burleszk - ezzel a címmel közölt egy csoportos garázdaságról szóló hírt a Police.hu. E szerint vígjátékba illő jelenet volt, amikor három nő megvert egy negyediket a sárkeresztúri óvoda udvarán.
Vágólapra másolva!

Óvodai burleszként tálalja azt a hírt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, amiben nők verekedésről számol be. Mint az Origo megtudta, a sárkeresztúri Napraforgó óvodában történt az eset: három anya vert egy negyediket szitkozódva az óvoda udvaron.

Hajtépés és rosszullét

A járőrök érkezésének hírére a három támadó elmenekült, de a helyszín közelében elfogták őket. Kettejüket gyanúsítottként hallgatták ki, harmadik társukhoz viszont mentőt kellett hívni, mert rosszul lett, vélhetően az idegességtől. A három nő ellen csoportos garázdaság ellen indított eljárást a Sárbogárdi Rendőrkapitányság.

Burleszk a rendőrségi közlemény szerint az, amikor három nő ütlegel egy negyediket Forrás: police.hu

Mitől vicces?

Próbáltuk megtudni, hogy a Fejér Megyei Renfdőrfő-kapitányság miért ilyen címmel jelentet meg egy sajtóközleményt - tényleg burleszkbe illőnek tartják-e a nők verekedését, esetleg azt, ha három asszony támad egy negyedikre. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy hasonló címet kapna egy, férfiak verekedéséről szóló hír. Kiss Z. Edward megyei szóvivőt telefonon nem tudtuk elérni, kérdéseinket ezért írásban küldtük el a megyei sajtóosztály címére. Egyelőre nem kaptunk választ.