Meghalt Csisztu Zsuzsa volt férje

Vágólapra másolva!
Megerősítette az Origónak volt férje, Básthy István halálhírét Csisztu Zsuzsa. A televíziós személyiség azt mondta, hogy nem volt ott, amikor a tragédia történt, csak ismerőseitől értesült a történtekről. Hajdu Pétert is megrázta a hír.  
Vágólapra másolva!

Básthy István az egykori gyilkossági nyomozó, Doszpot Péter feleségének születésnapi partiján, tánc közben esett össze – írta a Hir24.

Csisztu Zsuzsa azt mondta, hogy a tragédia csütörtökön este történt. Az üzletember szívinfarktust kapott, életét a kiérkező mentők már nem tudtak megmenteni. 61 éves volt.

A volt olimpikon azt is elmondta, hogy nagyon sajnálja, ami történt, és Básthy István hozzátartozóit együttérzéséről biztosította.

Csisztu Zsuzsa és Básthy István között hosszú évek óta semmilyen kapcsolat sem volt, már tíz éve elváltak. Báthy Istvánnak gondok voltak a szívével, évekkel ezelőtt volt egy komoly bypassműtétje – emlékeztetett a DigiSport műsorvezetője.

Ott volt a rendezvényen Hajdu Péter és párja Sarka Kata is. A televíziós az Origónak arról beszélt, hogy a tragédia előtt néhány perccel indult haza. Azonban amíg ott volt, úgy látta, hogy Básthy Istvánnak nagyon jó kedve volt, táncolt, és felszabadultan szórakozott, sejteni sem lehetett, hogy baj történik. "Nagyon megrázott a dolog" - mondta.

Az Origo úgy tudja, hogy Básthy Istvánt Doszpot Péter próbálta újraéleszteni, az azonban nem csak neki, hanem a mentősöknem sem sikerült.

Doszpot Evelin, a sztárnyomozó felesége így emlékezett Básthy Istvánra a Facebookon: „Drága Barátom, Básthy úr! vitted a show-t. Bár nem egészen így terveztem a 40. szülinapom megünneplését, nálad a pont! köszönöm, hogy ismerhettelek, hogy ismerhettem, mert beavattál lelked legrejtettebb vidám és fájó zugaiba. R.I.P. azért ezt a csavart egyszer még visszakapod! nagyon szeretlek és nagyon fogsz hiányozni!”