Százmilliós megbízást nyert Mészáros Lőrinc cége

Nyilvánosságra hozták a felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatait, Mészáros Lőrinc
Felcsút, 2013. május 11. Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke (b, a kormányfő mellett) nézi a labdarúgó NB II 26. fordulójában a Nyugati csoportban rendezett Puskás Akadémia-Kaposvári Rákóczi II mérkőzést Felcsúton 2013. május 11-én. Az összecsapást a Puskás Akadémia 2-0-ra megnyerte és feljutott NB I-be. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Mészáros Lőrinc cége nyerte a Fejér megyei Kormányhivatal épületének korszerűsítésére kiírt több, mint százmillió forintos közbeszerzést - derült ki a közbeszerzési értesítőből.
Vágólapra másolva!

A felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft. a legolcsóbb, nettó 117,7 milliós ajánlatával nyerte el a korszerűsítési pályázatot. A következő ajánlat ugyanis mintegy 8 millióval nagyobb összegű, 125,8 milliós volt, és egy agárdi vállalkozás tette.

Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc mecvcset néz Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A közbeszerzési értesítőből az is kiderül, hogy a tender munkálatainak mintegy harmadát - homlokzati hőszigetelési és nyílászáró gyártási munkákat - a Mészáros és Mészáros Kft. egy alvállalkozónak tervezi továbbadni.