Rendőrt zaklatott szerelme helyett a peches amorózó

Vágólapra másolva!
Nem akart összejönni vele, ezért szöveges üzenetekben zaklatta kiszemeltjét egy 46 éves kecskeméti férfi. Sok SMS-t küldött neki, mire a nő telefonszámot cserélt. Az amorózó ezután véletlenül egy rendőrt kezdett zaklatni.
Vágólapra másolva!

A férfi és a 33 éves ballószögi nő már korábbról ismerte egymást. Néhányszor találkoztak is. Voltak együtt moziban és egy szórakozóhelyen is. Az utolsó találkozáskor a férfi elmondta a nőnek, hogy szereti, de a nő visszautasította.

Jöttek az üzenetek

A szerelmes férfi ezt elég nehezen viselte, mert 2014. május 1. és 2014. június 15. között 201 SMS-t és 5 multimédiás üzenetet küldött a nőnek.

A SMS-ekben általában szerelmet vallott, randevút kért, de olyan is volt, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött. Az MMS üzenetekben gyógyszeresüvegek és búcsúlevelek képeit küldte.

Elment a nő munkahelyére is

Nem csak üzenetekkel bombázta a nőt. Sokszor elment a nő ballószögi munkahelyére is, egyszer pedig gyógyszeresfiolákkal a kezében várta a nőt, és azt mondta neki, hogy beveszi a gyógyszereket, ha nem jön vele össze.

Mindent teleragasztgatott

Többször történt olyan is, hogy a férfi teleragasztgatta szerelmes üzenetekkel a ballószögi buszmegállókat és a nő munkahelyének ajtaját.

Később már Kecskeméten is ragasztgatott. A papírokra szíveket rajzolt, amelyekbe beleírta a nő nevét, és azt, hogy szereti.

Rendőrnek küldte

A zaklatások miatt a nő lecserélte a telefonját. Ezután a férfi már két olyan számra küldte az üzeneteket, amelyekről azt hitte, hogy a nőé. Azonban az egyik szám a nő nevelőapjáé, a másik pedig egy ballószögi rendőré volt. A nevelőapa összesen 11, a rendőr pedig 17 gyalázkodó és szexuális tartalmú üzenetet kapott.

A Kecskeméti Járási Ügyészség zaklatás miatt emelt vádat a férfi ellen.