Itt a tavasz, kedden már 15 fok lesz

Vágólapra másolva!
Sok napsütésre lehet számítani az elkövetkezendő napokban, csak néhol lehet kisebb eső, zápor. A leghidegebb órákban többfelé lehetnek mínuszok, de nappal 10 fok körüli melegre, néhol 15 fokra lehet számítani – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. 
Vágólapra másolva!

Az előrejelzés szerint hétfőn jellemzően napos időre lehet számítani, csapadék nem lesz. A legmagasabb hőmérséklet 10-14 fok között alakul. Kedden is folytatódik a napos, száraz idő, napközben már 15 fok is lehet.

Csütörtökön hűvösebb lesz

Szerdán a Duna-Tisza közén fordulhat elő eső, zápor. A maximumhőmérséklet 11 és 15 fok között valószínű. Csütörtökön a napsütés mellett elszórtan alakulhat ki gyenge zápor. Picit hűvösebb lesz, a legmagasabb hőmérséklet 7 és 11 fok között alakul.

Itt a tavasz? Az előrejelzés alapján kellemes idő lesz a héten Forrás: Thinkstock

Pénteken felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, főként az ország keleti, délkeleti részében fordulhat elő kisebb eső. A nappali maximumok várhatóan 6 és 11 fok között alakulnak.

A hétvégén is jó idő lesz

Szombaton néhány órás napsütés mellett elszórtan kialakulhat zápor. A legmagasabb hőmérséklet 9 és 13 fok között valószínű. Vasárnap, március 15-én a maximumhőmérséklet 7 és 11 fok között várható.