Szex közben hallgatták le a jobbikos politikust

Jobbik
Vágólapra másolva!
Szex közben hallgattak le egy debreceni jobbikos politikust, és a felvételt arra használták fel a párttársai, hogy lemondassák az összesy tisztségéről. A debreceni Jobbikot egyébként fel is kellett oszlatni.
Vágólapra másolva!

A jobbikos politikust ismeretlenek több órán keresztül valahogy lehallgatták szex közben. A felvétel azért is súlyos, mert a partnere nem az élettársa, hanem egy harmadik személy volt, és ez kapóra jött azon párttársainak, akik régóta szerették volna már lemondatni – derül ki a Népszabadság cikkéből.

A lehallgatott politikust a párt „belső ellenzékéhez” sorolják, aki évek óta kimondottan rossz viszonyban van a debreceni Jobbik meghatározó figuráival. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon a lehallgatási üggyel kapcsolatban azt mondták: a nyomozás zaklatás gyanúja miatt folyik egy feljelentés alapján.

A sorozatos botrányok miatt pár hete már fel kellett oszlatni a Jobbik debreceni szervezetét.

A Hadházy-eset

Egyébként hasonló eszközzel próbáltak ártani Hadházy Ákosnak is. Az LMP-s politikus, aki korábban fideszes önkormányzati képviselő volt Szekszárdon, az utóbbi hetekben közölte , hogy az Országos Roma Önkormányzat felzárkóztatási programra kapott pénzből luxusirodát bérelt és darabonként félmillió forintért kölcsönzött Opel Corsákat.

A Pesti Srácok által közzétett felvételen egy állítólagos roma prostituált jól hallhatóan betanult szöveget mond el arról, hogy Hadházy „az ő fajtáját ocsmárolja”, pedig korábban az ő szexuális szolgáltatásait vette igénybe és még a kutyáit is ingyen bechipelte. „És ezt nem a választások miatt hozom nyilvánosságra” – hangzik el a felvételen.

Hadházy Ákost is megpróbálták lejáratni Forrás: MTI/Soós Lajos

Hadházy Ákos azt mondta, többször próbálták zsarolással, lejáratással megfélemlíteni, de ez nem érdekli, tovább csinálja, amit jónak lát. Szerinte a mocskolódó videó csak jobban rávilágít az Országos Roma Önkormányzatnál folyó mocskos ügyekre.