Kiszakadt szemek a csomagtartóban

Vágólapra másolva!
Rejtélyes eset történt a Nógrád megyei Galgagután, ahol három sebesült férfit találtak egy felborult autóban: a legsúlyosabb sérültet a csomagtartóban fedezték fel, szemei valósággal kiszakadtak helyükről. A családtagok szerint az áldozatot brutálisan megverték, a rendőrség közúti balesetről beszél.
Vágólapra másolva!

Úgy tudni, a rendőröket is sokkolta, amit a március 13-án éjjel egy felborult autóban találtak, Acsa és Galgaguta között: a kocsiban ülő két személy is sérült, a csomagtartóban talált férfi viszont életveszélyes állapotban volt: arca összeroncsolódott, szemei valósággal kiugrottak helyükről.

Baseballütővel estek neki?

Az orvosok azonnal azt mondták, hogy ezek a sebek nem a balesetből származnak, egy baseballütővel verhették össze az öcsémet - mondta a Bors Online-nak a 25 éves áldozat bátyja, aki fogadkozott, előkerítik a férfi bántalmazóit is. Az sebesültet jelenleg kórházban, altatásban kezelik, látását viszont valószínűleg végleg elveszti majd.

Berepült a csomagtartóba

Mint az Origo megtudta, a Nógrád megyei Rendőrkapitányság nem bűncselekmény, hanem közúti közlekedési baleset miatt indított eljárást - az ügy furcsaságát pedig fokozza, hogy a rendőrség szerint a legsúlyosabb sérült a baleset közben zuhant a csomagtartóba, így sebesülhetett meg.

Ilyet még a szakértő sem látott

"35 éve dolgozom közlekedési igazságügyi szakértőként, de ilyen különös balesettel még nem találkoztam" - mondta el kérdésünkre Dr. Melegh Gábor, hozzátéve, a konkrét üggyel nem foglalkozott, ezért véleménye nem számít hivatalos értékelésnek.

A szakértő szerint arra ugyan van példa, hogy valaki egy ütközés, kisodródás közben a csomagtartóba csússzon, de ez sem magyarázza a szemek elvesztését.

Szarvascsorda vagy leszámolás?

A helyiek nem szívesen szólaltak meg az üggyel kapcsolatban, és név nélkül nyilatkozók véleménye sem egyezett: van, aki szerint a három férfi tényleg balesetet szenvedett - egy kombiban ülve 160 kiklométer/órával hajtottak Galgaguta elé, amikor egy szarvascsorda megugrott előttük, ez okozta a brutális szemsérüléssel járó borulást is.

Megjegyezték ugyanakkor azt is, hogy a látását elvesztő férfi börtönviselt személyekkel tartott kapcsolatot, és maga is büntetett előéletű - így nem kizárt, hogy tényleg bántalmazás áldozata lett.