Fotózzon a napfogyatkozáskor! 10 ezret adunk érte.

Vágólapra másolva!
Figyelem! Ne a napfogyatkozásról készítsen képeket, mert az megfelelő felszerelés és védőeszközök nélkül nagyon veszélyes! Azt mutassa meg, mit csinál a napfogyatkozás idején és küldje el nekünk a képet! Szelfizzen mobillal, fotózza le magát vagy másokat. Készítsen tájképet, esetleg valamilyen vicces, érdekes, meglepő vagy egyszerűen csak szép fotót.
Vágólapra másolva!

Ha kész, mielőbb küldje el a kuldjkepet@origo.hu címre. A beérkezett fotók közül az Origo újságírói, szerkesztői kiválasztják a szerintük legjobb 10 képet. Ezeket publikáljuk, készítőiket pedig 10 ezer forintos ClickShop utalvánnyal ajándékozzuk meg. Ennek részleteit itt olvashatja el.

Várjuk a napfogyatkozáskor készült szerelmes vagy munkahelyi szelfiket, utazás közben kattintott képeket és otthon rögzített pillanatokat. Bárátot, barátnőt, gyerekeket, anyukákat, apukákat, nagyikat, kollégákat vagy éppen a szomszédról készült fényképeket. Egy a lényeg: napfogyatkozás közben készüljön a fotó! Nem lesz nehéz fényképet készíteni, hiszen a Hold nem takarja majd el teljesen a Napot, vagyis nem lesz teljesen sötét.

Arra azonban figyeljen, hogy szabad szemmel ne nézzen a Napba, mert az súlyos látáskárosodást okozhat! Olvassa el cikkünket, amelyben adunk néhány tippet a napfogyatkozás biztonságos megfigyeléséhez!

Jöhetnek képek vidékről és Budapestről, Balatonról vagy a Tisza-tóról. Mi itt az Origónál mindenkire kíváncsiak vagyunk. Mutassa meg ön is Magyarország legolvasottabb portálján csaknem 1,5 millió embernek, hogy péntek délelőtt Ön milyennek látta a napfogyatkozást.

A szerintünk legjobb képeket péntek délután megmutatjuk itt az Origón.