Damu Roland alig szabadult, máris gyanúsított lett

Vágólapra másolva!
Ismét bűncselekménnyel gyanúsították meg Damu Rolandot. A Jóban Rosszban korábbi színésze hétfőn hajnalban hagyhatta el a tököli börtönt. Damu Rolandot volt barátnője, Palácsik Tímea (azóta Vajna Tímea) 2010-es feljelentése nyomán ítélték négy és fél év börtönbüntetésre súlyos testi sértés, erőszakos közösülés és személyi szabadság korlátozása miatt.
Vágólapra másolva!

Arról, hogy ismét bűncselekménnyel gyanúsították meg, a korábbi sorozatszínész már egy hónapja tudott - értesült a Blikk. Amikor kihallgatásra átszállították Vácra, a rendőrök már közölték vele, hogy 22 ezer 877 forint gyermektartás megfizetésének elmulasztásáért meggyanúsították. Damu Rolnad kisebb fia, Benjamin után ugyanis 2012 májusától kezdődően visszamenőleg 2500 forintos havi tartásdíjat állapítottak meg, így gyűlt össze az összeg.

Damu Roland távozik a tököli börtönből Forrás: MTI/Lakatos Péter

Korábban egyébként 50 ezret fizetett gyermeke édesanyjának, később az összeg csökkentését kérték. Az ügyben Ruttner György, Damu korábbi védője jár el. A lapnak azt mondta, hogy ügyfele önhibáján kívül lett gyanúsított, fogalma sem volt, hogy tartozása van kisebbik fiának édesanyja felé. Mint fogalmazott: "A jogerős határozat alapján bírósági végrehajtónak kellett volna értesíteni a fegyintézetet, hogy vonják le, illetve utalják a megállapított összeget a jogosult számára, ezért nem lehet bűncselekményről beszélni Damu Roland esetében, mert a gyanúsítás tárgyát képező bűncselekmény csak szándékosan lenne elkövethető".

Damu Rolnad szabadulásáról, az ügy előzményeiről bővebben ide kattintva olvashat.

Külföldön kezdhet új életet Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20150331-damu-roland-a-tv2-joban-rosszban-egykori-szereploje-a-bortonbol-szabadulas-utan-kulfoldon-kezdhet-uj.html
Hamarosan szabadul Damu Roland: A család Vajna Tímeának üzenthttp://www.life.hu/csalad/20150307-damu-roland-unokatestvere-zita-vajna-timeanak-uzent-londonbol.html