Orbán futballhasonlattal ismerte el a vereséget

2015.04.12. 21:56

A Facebook-oldalán köszönte meg Orbán Viktor a Fidesz tapolcai jelöltjének, Fenyvesi Zoltánnak a munkáját. A miniszterelnök bejegyzésében egy futballhasonlattal élt. 

A kormányfő a közösségi oldalon azt írta, "van olyan, hogy a kapufáról kifelé pattan a labda". A miniszterelnök megköszönte a kormánypárt támogatóinak a bizalmat, Fenyvesi Zoltánnak pedig az erőfeszítéseit. Mint fogalmazott: "sokat dolgoztak, szép munka volt".

Van olyan, hogy a kapufáról kifelé pattan a labda. Tisztelettel köszönöm a bennünket támogatók bizalmát. Köszönöm a munkát Fenyvesi Zoltánnak és az aktivistáknak. Sokat dolgoztak, szép munka volt.

Posted by Orbán Viktor on 2015. április 12.

Győzött a Jobbik

A szavazatok 99,13 százalékos feldolgozottságánál a Jobbik 261 vokssal vezet a Fidesz előtt, így a Vona Gábor vezette párt minden bizonnyal megszerezte első egyéni parlamenti mandátumát. Vona történelmi győzelemnek nevezte a tapolcai választási eredményt. Ide kattintva elolvashatja a tapolcai választásról szóló összefoglalónkat. 

Tapolcán azért kellett időközi választást tartani, mert a körzet egyéni parlamenti képviselője, a fideszes Lasztovicza Jenő januárban elhunyt. 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK