Képpel körözik a Kun-Mediátor vezetőjét

DOBRAI SÁNDORNÉ Kun-Mediátor
DOBRAI SÁNDORNÉ
Vágólapra másolva!
Dobrai Sándorné és családja hétfő este tűnt el, cégük, a Kun-Mediátor milliárdokkal károsította meg a pénzügyi befektetőit. A rendőrség most kép alapján körözi a sikkasztással gyanúsított felelős vezetőt.
Vágólapra másolva!

Új profil került fel a rendőrség körözési listájára, arckép és személyes adatok alapján keresik Dobrai Sándornét, a Kun-Mediátor Kft. felelős vezetőjét.

Kétmilliárddal tűntek el

A 64 éves asszony és családja a gyanú szerint kétmilliárd forintot sikkasztott a pénzügyi befektetéssel is foglalkozó karcagi és budapesti telephelyű cégnél, mintegy 200 ügyfelet károsítva meg. Úgy tudjuk, Dobrai Sándorné hétfő este megjelent karcagi éttermében, utána viszont nyoma veszett, eltűntek lányai is.

Dobrai Sándorné fotója is felkerült a körözési listára Forrás: police.hu

A vej sem tudott róla?

Az Origo Dobrai Sándorné vejét, a Kun-Mediátor társtulajdonosaként bejegyzett Kemecsi Lászlót tudta elérni. A férfi akkor épp egy utazáson vett részt, állítása szerint nem is hallott az otthon történtekről, családját sem tudta elérni. Kemecsi Lászó ugyanakkor hangsúlyozta, a cég utazásszervezési részlegével nincs probléma, ők minden utazást kifizettek.

Becsapták a dolgozókat is

Az ügyben eddig 200 feljelentés érkezett a rendőrséghez, jórészt karcagi lakosok. Becsapottnak érzik magukat a Kun-Mediátor utazásszervező munkatársai is, akik több év után egy pillanat alatt veszítették el állásukat.

A Kun-Mediátor utazási irodájának budapesti székhelye. A dolgozók is becsapottnak érzik magukat Forrás: Origo

A sikkasztási ügyekről semmit sem tudtak, de rájuk maradt az aggódó és dühöngő kárvallottak tájékoztatása is.