Omlásveszély miatt nem jár a HÉV?

Vágólapra másolva!
Biztonsági okból lezárták a HÉV Batthyány téri végállomását és az alagutat is, pótlóbusz jár a HÉV helyett, az utasoknak omlásveszélyt mondtak. A BB közölte, hogy kisebb darabok válnak le az alagútban, mert megrepedt a mennyezet.
Vágólapra másolva!

Biztonsági okokból lezárták a Batthyány téri HÉV-végállomást csütörtök este hét óra előtt, az utasokat pedig azzal küldték ki az aluljáróból, hogy omlásveszély van. Erről több utas is beszámolt az Origónak.

Úgy tudjuk, valóban biztonsági okból zárták le a végállomást, és emiatt terelték ki az utasokat is. A BKK közleménye szerint az alagútban a budai fonódó villamoshálózat kivitelezője a mennyezet repedését, illetve kisebb darabok leválását észlelte, ezért a BKV Zrt. szakemberei a vonatforgalmat leállították.

Közölték azt is, hogy a műszaki állapot felmérése megkezdődött, és amint tudnak, tájékoztatást adnak a vonatforgalom indításáról.

A H5-ös hév helyett a Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő között pótlóbusz közlekedik műszaki ok miatt. Kérjük utasaink türelmét.

Posted by BKK - Budapesti Közlekedési Központ on 2015. április 16.

Korábban a BKK Facebook-oldalán is megjelent egy rövidebb közlemény, miszerint a H5-ös HÉV helyett a Batthyány tér és a Margit híd budai hídfője között pótlóbusz közlekedik műszaki ok miatt.